Steven LoBue

SAD

Steven LoBue

SAD

Steven LoBue je čovjek mnogih nadimaka: nosi titulu 'turbo-propelera' Svjetskog prvenstva, jer je jedini čovjek koji izvodi pet salta u manje od tri sekunde. On je 'čudesni čovjek' iz La Rochella, gdje je pri odrazu udario čelom o platformu i prošao samo sa ogrebotinom. Ovaj trener skokova je brižan suprug i otac, uvijek nasmijan.

Prije svega, ovaj 32-godišnjak je zbog svojih fizičkih predispozicija prirodni gimnastičar i od njega se očekuju velike stvari. Visok 161 cm, zauzeo je svoje mjesto u Svjetskom prvenstvu 2012 nakon što je drugu godinu uzastopno pobijedio u kvalifikacijama održanim u australskom Novom Južnom Walesu. Ovaj momak iz New Jerseya je svoj impresivni napredak nastavio osvajanjem drugih mjesta na prva dva takmičenja sezone 2012 u Francuskoj i Norveškoj, a slast prve pobjede u Svjetskom prvenstvu osjetio je četiri mjeseca kasnije u Walesu. Još dvije pobjede čine ga četvrtim najuspješnijim 'pobjednikom' u Svjetskom prvenstvu do sada.

Ako želite pobijediti ovog svestranog sportistu u nekoj disciplini - u snowboardingu i skateboardingu je odličan - evo vam prilike: "Stoni tenis je prilično visoko na listi stvari u kojima sam grozan."